Kuchár

Špecifikácia požiadaviek na pracovnú pozíciu

Pošlite nám svoj detailný profesný životopis so súhlasom na spracovanie osobných údajov, ako aj s pozíciou o ktorú sa zaujímate na mailovú adresu recepcia@hotelzlatybyk.sk

 

 

 

 

Informácie o pracovnom mieste                           
Ponúkaný plat: Dohodou
Termín nástupu: Ihneď
Druh pracovného pomeru: Plný úväzok
Náplň práce, právomoci a zodpovednosti: Príprava jedál
 

 

Podielanie sa na zostavovaní

jedálneho lístku a denného menu

 

 

 

Normovanie jedál

 

 

 

Zabezpečovanie potravinárskych

surovín potrebných pre prípravu

pokrmov podľa receptúr a ich

správne skladovanie

 

 

 

Úprava estetického vzhľadu

pokrmov

 

 

 

Vydávanie pokrmov

 

 

 

Objednávanie tovaru podľa

pokynov šéfkuchára

 

Iné výhody: Stravovanie a ubytovanie

 

 

 

Požiadavky na zamestnanca                                 
Požadované vzdelanie:

 

Stredoškolské bez maturity 

Stredoškolské s maturitou
nadstavbové/vyššie
odborné vzdelanie

 

Zameranie, odbor: Kuchár
Požadovaná prax: 1 rok
Osobnostné predpoklady a zručnosti: Príprava jedál
  Nutné vyučenie a prax v odbore  
 

 

Zodpovednosť, spoľahlivosť,
flexibilnosť, dynamika,

komunikačné zručnosti

 

 

 

Schopnosť pracovať samostatne
a ochota učiť sa novým veciam

 

 

 

Znalosti z oblasti gastronómie

a nových trendov

 

 

 

Orientácia na zákazníka