Svadby

SVADBA AKO Z ROZPRÁVKY

VÁŠ JEDINEČNÝ DEŇ

Na základe dlhodobej tradície a reputácie, s dôrazom na štýl a eleganciu je Hotel Zlatý býk ideálnym miestom pre veľkolepú svadobnú hostinu. Náš svadobný manažment vám pomôže na mieru vytvoriť svadobný deň ako z rozprávky, na ktorý budete vy a vaši hostia ešte dlho spomínať.

Prečo by to mala byť svadba ako z rozprávky?
No ako ináč veď Hotel Zlatý býk je výnimočný svojou atraktívnou polohou priamo v centre historickej Rimavskej Soboty, niekdajšieho župného sídla GEMER MALOHONTU, kde sa narodil a po dlhé roky pôsobil náš najznámejší rozprávkar Pavol Emanuel Dobšinský. Napísal rozprávku možno aj o vás…

HOTEL ZLATÝ BÝK

PREČO SI VYBRAŤ

Rozhodnite sa a zvoľte si to najkrajšie miesto pre vašu svadbu a spojte deň začiatku budúcnosti s Hotelom Zlatý býk v Rimavskej Sobote.

  Dlhoročné skúsenosti
  Krásne prostredie
  Kvalitná gastronómia
  Možnosť ubytovania hostí
  Svadobná ponuka na mieru
  Široký výber výzdob
  Svadobný obrad na terase
  Kapacita 110 hostí
  Radi vám poradíme

OD ZAČIATKU SPOLU

ZÁSNUBY

Ak sa rozhodnete usporiadať zásnuby v našom hoteli, zároveň vytvárate zväzok aj s nami a preto vám poskytneme špeciálny bonus pri usporiadaní svadobnej hostiny v našich priestoroch.

V ROZPRÁVKOVOM PROSTREDÍ

CIVILNÉ OBRADY

Na základe schválenia matričného úradu vám s radosťou usporiadame civilný obrad, ktorý prebehne na základe vašich predstáv a vo vašej réžii v nezvyčajnom prostredí letnej terasy.

S LÁSKOU A VÁŠŇOU K VARENIU

KVALITNÁ GASTRONÓMIA

Kuchári v Hoteli Zlatý býk pre vás pripravujú všetky pokrmy s láskou a vášňou k vareniu. Za použitia tých najčerstvejších surovín, hlavne z miestnych zdrojov, vytvárajú vynikajúce pokrmy, ktoré spoľahlivo inšpirujú vaše chuťové poháriky. Naším cieľom je vytvoriť výnimočné menu, ktoré si vy i vaši hostia užijete a vychutnáte.

ŠTÝLOVÁ SVADOBNÁ HOSTINA S MOŽNOSŤOU VÝBERU

MALOHONTSKÁ REŠTAURÁCIA

Štýlovo zariadená reštaurácia  je najväčším priestorom určeným pre slávnostné príležitosti. Môže byť využitá ako celok pre veľkolepé svadby. S použitím stolov, elegantných svietnikov, návlekov na stoličky, svadobnej výzdoby a kvetinovej výzdoby je naša reštaurácia rozprávkovým priestorom pre svadobnú hostinu Vašich snov. Malohontská reštaurácia poskytuje návštevníkom vynikajúcu kuchyňu s profesionálnou obsluhou. Pri požiadavkách na extra priestor Vám umožníme spojenie reštaurácie a Kaviarne Blahá Lujza.

KAVIAREŇ BLAHA LUJZA

Zvodná a elegantná  kaviareň Blahá Lujza je predurčená na oslavy s menším počtom hostí. Má atmosféru 30 rokov minulého storočia. Okrem mini galérie Blaha Lujza je možné si posedieť i pri barovom pulte pre 5 osôb a vychutnať si vôňu práve pripravovanej kávy. S výhľadom do centra mestského diania sa budete cítiť naozaj výnimočne. Na Vaše želanie Vám vieme pripraviť tanečný parket.

LETNÁ TERASA

Priestor ako stvorený pre romantický svadobný obrad. Terasa pôsobí ako letná záhrada a je zariadená v  modernom štýle so samostatným barovým pultom a tanečným parketom.

ZELENÝ SALÓNIK

Náš útulný Zelený salónik má jemnú recesnú výzdobu a ponúka priestor pre menšiu intímnejšiu svadbu v kruhu rodiny a priateľov.

EXTRA SLUŽBY

SPROSTREDKUJEME VÁM

  Svadobnú výzdobu
  Kvetinovú výzdobu
  Netradičný sobáš v exteriéri
  Služby someliéra, barmana, baristu
  Hudobnú produkciu
  Foto a video produkciu
  Netradičný sobáš v exteriéri
  Kočiar so záprahom lipicánov

MALÁ POZORNOSŤ

ZADARMO

  Predsvadobná konzultácia s našim profesionálnym manažmentom
  Bezplatné vypracovanie svadobnej ponuky
  Bezplatná degustácia svadobného menu pre nevestu a ženícha
  Zvýhodnené ceny ubytovania pre svadobných hostí
  Apartmán pre novomanželov s malým prekvapením na 1 noc
  Parkovanie na uzatvorených parkoviskách pre automobily
  Možnosť fotografovania v priestoroch hotela
  Bezplatný nájom skladovacích priestorov – chladiaci box